Cure cu oua de prepelite pentru copii

Oua de prepelita pentru copii

Oua de prepelita copii

Un ou contine proteine, minerale, grasimi, iar 100 de grame de albus si galbenus includ 158 Kcal, 13g de proteine, 64mg de calciu, 3,7mg de fier, 226mg de fosfor, 132mg de potasiu, 13 mg de magneziu si vitaminele A, B1, B6, B12, D3. Conform anumitor cercetatori, in componenta unui ou de prepelita intra si substante cu rol in reducerea numarului de anticorpi responsabili de reactii alergice. Astfel, oul de prepelita are de sase ori mai multa vitamina B1, de cincisprezece ori mai multa vitamina B2, de cinci ori mai mult fosfor si de 7 ori si jumatate mai mult fier decat un ou de gaina.

Ouale de prepelita ajuta la fixarea calciului in oase, datorita aportului de vitamina D3, magneziu si calciu, motiv pentru care prezenta lor in alimentatia copiilor este benefica. Alte motive pentru introducerea lor in alimentatia copiilor sunt ca imbunatatesc memoria si metabolismul, stimuleaza cresterea, ajuta la formarea neuronilor.

In continuare va sunt prezentate cure cu oua de prepelita pentru copii mai mari de un an. Inainte de aceasta varsta, atunci cand incepeti sa ii dati bebelusului galbenus de ou, puteti sa inlocuiti un galbenus de ou de gaina cu 3 sau 4 galbenusuri de prepelita.

Cura de 60 de oua in 30 de zile

- pentru copiii cu varste cuprinde intre unul si trei ani;

- cate doua oua pe zi;

Cura de 60 de oua in 20 de zile

- pentru copiii intre patru si sapte ani;

- cate trei oua pe zi;

Cura de 90 de oua in 30 de zile

- pentru copiii cu varste intre 8 si 10 ani;

- trei oua pe zi;

Cura de 120 de oua in 32 de zile

- pentru varstele intre 11 si 15 ani;

- presupune: 3 oua pe zi in primele 4 zile, cate 4 oua zilnic din a 5-a zi si pana in a 30-a, in ziua 31 se consuma 3 oua, in ultima zi un ou.

Comentarii

Adauga un comentariu

o vom folosi pentru verificare; daca nu se introduce o adresa valida, comentariul nu va fi publicat

nu se accepta comentarii scrise numai cu majuscule sau care contin injurii; va rugam incercati sa nu folositi comentariile pentru a adresa intrebari, aveti la dispozitie adresa de email contact@prepelite.net

fara reclama

Multumim

Nume:
Email *obligatoriu:
Comentariu:
contacteaza specialistul nostru Crescatori de prepelite

formular inscriere crescator

foarfeca oua prepelite pret oua prepelita ferma prepelite cura cu oua de prepelita custi prepelite oua de prepelita copii prepelite ouatoare prepelite japoneze retete prepelite