Carne de prepelita informatii si continut nutritiv

Carne de prepelita

Carne de prepelita Carne de prepelita

Atunci cand este vorba de prepelite de carne, in majoritatea cazurilor nu se mai face separarea intre masculi si femele, insa au loc schimbari in ce priveste alimentatia lor. Totusi se stie ca o femela creste in greutate mai repede decat un mascul, asa ca in Japonia sunt crescute pentru carne doar femelele. Furajul este bogat in proteine si pentru puii de carne si pentru prepelitele ouatoare. Pentru cele din urma, se suplimenteaza cantitatea de calciu care ajuta la producerea cojii. Hrana pentru prepelitele de carne au un aport mai mare de proteine, fiind inlocuit calciul cu srot de soia sau faina de peste. Din acest motiv, carnea de prepelita are un continut ridicat de proteine, ajungand la 20% la 100g.

Continut nutritiv carne de prepelita

100 g de carne de prepelita mai contin 4,5 g de grasimi, 57 UI vitamina A, 7,2mg de vitamina C, 0,5mg de vitamina B6, 0,3mg de Thiamin,0,3mg de Riboflavin, 8,2mg de Niacin, 25mg de magneziu, 237mg de potasiu,307mg de fosfor, 4,5mg de fier, 13 mg de calciu, 51mg de sodiu si 134 de calorii.

Datorita continutului nutritiv pe care il are, carnea de prepelita este utilizata in tratarea obezitatii, diabetului, colesterolului marit si in cazul regimului alimentar de curatare. Carnea este gustoasa, frageda si poate fi gatita in multe feluri. Mai multe detalii despre prepararea carnii de prepelita gasiti in sectiunea de retete.

Comentarii

Adauga un comentariu

o vom folosi pentru verificare; daca nu se introduce o adresa valida, comentariul nu va fi publicat

nu se accepta comentarii scrise numai cu majuscule sau care contin injurii; va rugam incercati sa nu folositi comentariile pentru a adresa intrebari, aveti la dispozitie adresa de email contact@prepelite.net

fara reclama

Multumim

Nume:
Email *obligatoriu:
Comentariu:
contacteaza specialistul nostru Crescatori de prepelite

formular inscriere crescator

foarfeca oua prepelite pret oua prepelita ferma prepelite cura cu oua de prepelita custi prepelite oua de prepelita copii prepelite ouatoare prepelite japoneze retete prepelite